a prémium linképítés kívülről

Prémium linképítés – mire való és hogyan használjuk?

A rangsorolás során a keresőmotorok figyelembe veszik a ránk mutató linkeket – azokat, amelyek más forrásokból vezetnek a reklámozni kívánt weboldalra. Minél természetesebbek, jobbak és változatosabbak, annál feljebb kerülnk a keresési eredmények között.

A prémium linképítés során jó minőségű hivatkozásokat helyeznek el más weboldalak a cikkeikben, melyek ránk mutatnak. Már 10 évvel ezelőtt is kulcsfontosságú volt a keresőmotorok számára a bejövő linkek száma, manapság pedig elengedhetetlen egy vállalkozás sikeressége érdekében.

Napjainkban már nem hatékony, ha tömegesen vásárolunk linkeket, és egymás után helyezzük el őket minden forráson. A prémium linképítés viszont odafigyel a minőségre, és pont ez különbözteti meg a spam jellegű megoldásoktól.

Hogyan találunk prémium linképítést?

Prémium linképítést számos SEO szakember kínál, így nincs más dolgunk, mint megnézni az adott weboldal referenciát. Ha ezek meggyőzőek a számunkra, akkor nyugodtan rábízhatjuk magunkat a profire, hiszen ő a tapasztalata alapján már meg tudja tervezni a nekünk ideális menetrendet.

A prémium linképítés mindig drágább, mint a spam jellegű hivatkozások kiszórása, de a minőség miatt mindenképpen megéri. A weboldalunkra érkező több látogató miatt hamar megtérülhet a befektetésünk, amely ezután már további SEO munka nélkül is működni fog.

Egy dologra azonban figyelni kell, a keresőoptimalizálási piacon is nagyon sok a kókler, ezért a szakember referenciáinak leellenőrzése nélkül nem szabad beleugrani a prémium linképítés folyamatába.

Ennek a szolgáltatásnak az ára is változó, de egy valódi szaki figyelemmel van a lehetőségeinkre, és csak olyan módszert választ, amely nem csak kifizethető nekünk, de valóban működik. Nincs ugyanis drágább linképítés annál, mely nem hozza vissza az árát, hanem csak költünk rá.