Miért olyan jók a Samsung szilikon tokok?

Nemcsak a magánéletben, de a munkákban is az okostelefon életünk nélkülözhetetlen része lett. Mivel érzékeny adatokat tárolunk rajta, programokat futtatunk, bankolunk, ezért kiemelten fontos szerepe van készülékünk védelmének. Nemcsak az adatainkat szükséges megvédeni az illetéktelenek elől, de az okostelefonunk fizikai állapotára is ügyelnünk kell. Ezt a célt szolgálják a telefontokok.

Nagyon sokféle és fajta tokból válogathatunk. Bármelyiket is választjuk, hatásosabb védelmet tud adni, mintha nem tennénk tokba.

Szilikon tokok

A szilikon tokok nem véletlenül népszerűek, hisz egyszerűek, könnyen használhatók, színesek, rugalmasak, nagyon jól illeszkednek, és ami a legfontosabb, megadják azt a biztonságot, amire szükségünk van. Általában árban is kedvezőek.

A Samsung Galaxy A13 tok például világos rózsaszínben, grafit, piros, fekete, valamint sötétzöld színben is kapható. Közös jellemzőjük, hogy minőségi szilikonból készültek, a kivágások pontosak, az okostelefonra kiválóan rásimulnak.

Samsung Galaxy A13 tok

A Vennus Samsung Galaxy A13 5G tok szintén nagyon jó választás, nemcsak azért, mert ez is többféle színben készült, hanem azért is, mert a biztonságos és stabil fogás érdekében a hátlapján egy szilikon gyűrű is található.

Ha valakinek nem jön be ez a kellemes, fáradt rózsaszín szín, akkor választhat lila színűt is, mely szintén nem túlságosan rikító. Menta, piros vagy fekete karbon színben is nagyon jól mutat. Ez a fajta tok teljes védelmet nyújt, mivel nemcsak oldalt és hátul, de elöl is védi a készülékünket, nem kell azon aggódnunk, hogy véletlenül megkarcolódik a képernyő, vagy kicsúszik a kezünkből.

Vennus Samsung Galaxy A13 5G tok

Puha tapintású az anyaga. Belül mikroszálas védelemmel látták el a tokot, ami ezáltal eredményesen megóv a belső karcolódástól is. Mivel a tok sarkait megerősítették, ezért jelentősen tompítja az esést, mivel elnyeli az ütés erejét.

A beépített gyűrű nemcsak fogantyúként, de jó támasztékot ad akkor, ha például filmet szeretnénk nézni, vagy egy hosszú videóbeszélgetésben vagyunk benne.

Ha az autónkban mágneses mobiltartó van, akkor ez a tok alkalmas arra is, hogy rácsatlakozzunk a tartóra.