paradicsom

Honnan értesülhetünk az Aldi akcióiról?

Annyi üzletlánc áll rendelkezésünkre, ahonnan minőségi termékeket vásárolhatunk akciós áron. Az Aldi is ide tartozik, hiszen a hetente megjelenő akciós újság bőven nyújt újdonságot mindenkinek.

Milyen akciók várnak az Aldi-ban?

Hasonlóan a többi üzlethez, az Aldi-ban is le vannak bontva az akciók a megadott napokra. Így találhatunk egész heti akciókat (csütörtöktől szerdáig), úgynevezett szuperakciókat (csütörtöktől szombatig), megint másokat vasárnaptól szerdáig, de léteznek kizárólag hétvégi akciók (péntektől vasárnapig) is. Ezeknek köszönhetően az árkedvezmények a hét minden napján elérhetők a kijelölt termékeknél.

A kedvezmények nagy része 100 és 200 forint között mozog, ami %-ban átlagosan 20-40%-ot jelent. Nagy a valószínűsége annak is, hogy ennél jóval kisebb vagy nagyobb értékű ajánlatra tegyünk szert, az árucikk természetétől függően. Ezek a 100 forintos spórolások 10 különböző termék megvásárlásakor már 1000 forint nyereséget hoznak, amit egy extra termékre költhetünk vagy a következő vásárlás büdzséjéhez adhatunk.

Alkalmanként XXL akciók is becsúsznak, amelyek során nem feltétlenül sokkal jobb áron, de nagyobb mennyiségű terméket vásárolhatunk meg, például egy 500 gr-os müzlisdoboz 650 gr-ra növekszik vagy egy 6 darabos kiszerelésű túrórúdi mellé 2-t ajándékba kapunk.

Kedvező árakban részesülhetünk egyéb részlegeken is. Ide tartoznak a ruhák és a cipők a felnőtteknek és gyerekeknek, a háztartási kellékek és gépek, a tisztitószerek, a kozmetikumok, a háziállatok ellátására szolgáló termékek vagy a kertészeti cikkek. Igaz, hogy ezek keretén belül az akciók gyakorisága változó, és maga az árleszállítás is különböző értékű lehet.

Főleg az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezők es a nagycsaládosok örvendhetnek ezen akcióknak, de pár forintos spórolás mindenkinek jól jön. Már csak emiatt is érdemes az Aldi akciós újság lapjait rendszeresen átnézni.