esküvő selfie box

A rendezvény fénypontja lehet a selfie box

Egy rendezvény megszervezése még egy olyan profi ügyintézőnek is kihívást jelent, aki rendszeresen marketinggel foglalkozik. Jó szervezőkészség szükséges hozzá, hogy az összejövetel zökkenőmentes legyen. Kiemelt fontosságú ennek megtervezése, majd lebonyolítása, melyben aktívan részt kell vennie.

A különféle típusú rendezvények más-más feladatot igényelnek. Az ilyen összejövetelek többsége általában információ-átadásról szól, de mostanában ez is inkább csapatépítő tréning keretében történik.

Rendezvénytípusok

.

A teljesség igénye nélkül nézzünk meg egy-két rendezvénytípust. Az alábbiakban felsoroltak mindegyikét feldobhatjuk egy selfie box bérlésével, ugyanis ennek segítségével biztos, hogy felejthetetlen élményt tudunk varázsolni.

A bankettet valakinek a tiszteletére szervezik, esetleg egy esemény megünneplésére. Ezt ünnepi lakoma keretében tartják, gyakran díszebéd vagy vacsora keretében. A vendégek, miközben az ételek felszolgálására várnak, ragyogóan szórakozhatnak azzal, hogy önmagukban, vagy másokkal közösen összeállva vicces és komoly képeket készítenek a szelfi fal előtt.

Egy bál, egy estély fénypontja is lehet a selfiebox. Két tánc között, pihenésként szintén mókás képek készülhetnek, megörökíthetnek egy-két érdekes tánclépést, közben vicces arcot lehet vágni, illetve feldobni a fotókat egy-két kiegészítővel.

Családi rendezvényekre is kölcsönözhetünk fotógépet, akár esküvőről, lagziról, születésnapi partiról vagy keresztelőről van szó.

A selfie box segítségével a pillanat örökre megmarad

A szelfigép mellett valóban nem lehet unatkozni, mert csak egy érintés, és máris kész egy őrült vagy egy komoly szelfi. Emlékezetessé varázsolhatjuk a bulit, akár céges, akár családi eseményről legyen szó.

Különféle hátterek előtt lehet pózolni, ami teljesen olyan élményt ad, mintha egy fotó stúdióban lennénk. Mivel nem kell hozzá fotós, aki ott kattintgat az arcunk előtt, ezért senkinek nem kell feszélyeznie magát, nem kell felszólításra mosolyogni. A képek minősége pedig tökéletes lesz.

A selfie box lehetővé teszi, hogy a program végeztével mindenki magával viheti a képeket, amiket közben készített, így örökre emlékezetes maradhat a találkozó.