A minőség mindenek felett

Akit egy kicsit is érdekel a bűvészkedés, és jártas a bűvészműsor világában, annak nem kell bemutatni Németh Gábor bűvészt, aki fiatal kora ellenére már több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A világ több pontján kápráztatta el a közönséget különféle show-jával.

Pályafutása

Már az eddigi szakmai életútja igen változatos, mert nemcsak a világ legnagyobb hajózási vállalatánál, a Carneval Cruis Line-nál dolgozott több mint fél évig, de ő volt a 2015-ben rendezett Milánói Világkiállítás hivatalos bűvésze is. Emellett Dubaiban, Hollywoodban, és Cipruson is ámulatba ejtette mutatványaival a nézőket.

Filmes múlttal és komoly tapasztalatokkal rendelkezik, mert a reklámok mellett nagyjátékfilmekben is megcsillogtatta tehetségét. Céges műsorokban gyakran megfordult, így például a CIB Bank, MOL, GE, AEGON, Suzuki által rendezett eseményeken.

Hitvallása, műsorai

A munkája, melyre hivatásként tekint a legfontosabb számára. Mindig, mindenhol a maximumot nyújtja. Az általa előadott bűvészműsor mindig magas színvonalú, minőségileg kifogástalan.

Jelenleg Magyarországon több performanszban is láthatjuk, ilyen például többek között a Freakency, melynek különlegessége, hogy tele van veszéllyel, kihívással. Nem véletlen, hogy megnézése 16 éven aluliaknak nem ajánlott.

Maga az előadás végig izgalomban tartja a közönséget, a nem várt fordulatok egymást követik, meglepetés meglepetés hátán. Ez egy igazán modern megközelítése a mai bűvészetnek, kifejezetten interaktív műsor, melynek során egy egyáltalán nem szokványos kapcsolat alakul ki a bűvész és a közönség között.

Maga a látványvilág is felejthetetlen élmény.