Aktuális eseményeink

Tájékoztató szülők részére

Az iskolai és az óvodai ellátásról

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban a tanév hátralévő részével kapcsolatban tájékoztatjuk Önöket a legfontosabb szabályokról, az ellátásban történő változásokról.

-          Az óvodai ellátás május 25-én újra indul. Az óvodai csoportok fogadják a gyermekeket.

-          Az iskolában a digitális munkarend 2020. június 15-ig érvényben marad, a tanév hossza nem változik.

-          Június 2-től engedélyezett az iskolákban a pedagógusok és a tanulók oktatási célú találkozása, kiscsoportos konzultációk, illetve egyéni felkészítések, amennyiben annak célja az elmúlt hónapokban tanultak rendszerezése, megerősítése, az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatása. Az osztályfőnökök értesítik azokat a szülőket/gondviselőket, akik gyermekének szükséges a személyes konzultáció.

-          Június 2-től a tanulók felügyeletét külön igazolás nélkül biztosítjuk azoknál a tanulóknál, akik szülője/gondviselője ezt igényli. A felügyeletet június 26-ig biztosítjuk.

-          A tanév végén szokásos ballagást és tanévzáró ünnepélyt nem szervezünk. Kevesebb résztvevővel, az egyidejű tömeges jelenlétet mellőző módon rendezzük a tanév zárásához kapcsolódó eseményeket. A konkrét intézkedésékről a szülőket, az érintettek körét időben tájékoztatjuk.

-          A bizonyítványok kiosztását is hasonló szempontok figyelembe vételével szervezzük.

-          A nyári szünetben kéthetente, szerdai napokon lesz ügyelet az iskolákban. Az ügyelet június 24-én indul.

 

Kiskőrös 2020.05.25.

Intézményvezetés