Aktuális eseményeink

Tájékoztatás

Tájékoztatás a megváltozott tanítási rend jelenlegi állapotáról

Tisztelt Szülők!

Kollégáink, az osztályfőnökök ezen a héten minden tanulónk szülőjével/gondviselőjével felvették a kapcsolatot.

Valamennyi tanulónk esetében kialakításra került a távoktatásnak az a formája, amelyhez a lehetőségek biztosítottak.  Vannak, akikkel sikerült online kapcsolatot kialakítani a pedagógusoknak (zárt csoportok) és vannak, akikhez postai úton tudjuk eljuttatni az elvégzendő feladatokat. 

Az iskolában használt tankönyvek, munkafüzetek már minden gyermek otthonában vannak. A pedagógusok által kiadott feladatokat a KRÉTA rendszerben is nyomon követhetik a szülők, amennyiben belépnek a honlapunkról elérhető digitális napló oldalra (név: a tanuló oktatási azonosítója; jelszó: a tanuló születési dátuma ilyen módon: 2000-01-01) és a Házi feladat ikonra kattintanak.

Az elvégzendő feladatokat heti rendszerességgel fogják küldeni az osztályfőnökök/pedagógusok.

A megváltozott helyzetben számítunk az Önök támogató együttműködésére annak érdekében, hogy eredményes tanévet tudhassunk magunk mögött. Kérem, hogy kövessék nyomon és ellenőrizzék gyermekük előrehaladását, a feladatok elkészítésénél szükség esetén nyújtsanak nekik támogatást. Az elvégzett munkákat a kialakított kapcsolattartási csatornán juttassák el a pedagógusainknak.

Kérjük továbbá, hogy fokozottan tartsák be és tartassák be gyermekeikkel a kialakult járványügyi helyzet miatt azokat a biztonsági, megelőző szabályokat, amelyekkel csökkenthető a fertőzés veszélye. Ne engedjék a gyermekeiket csoportos találkozókra és csak nagyon indokolt esetben hagyják el lakóhelyüket.

Köszönjük az eddigi együttműködést!

Továbbra is számítunk Önökre!

Kiskőrös, 2020. 03. 20.

 

                                                                                                                                   Intézményvezetés