Aktuális eseményeink

Oktoberfest az EGYMI-ben

Igazi sváb táncélményben lehetett része a gyerekeknek.

Iskolánk napközis munkaközössége mindig azon munkálkodik, hogy a tanulókat minél színesebb, változatosabb foglalkozásokkal, programokkal örvendeztesse meg. Klubnapköziket szerveznek minden hónapban, melyek az éppen aktuális évszakhoz vagy ünnephez kapcsolódnak, melyek célja minden esetben a szabadidő hasznos eltöltése.

Ebben a hónapban a müncheni Oktoberfest mintájára rendezték meg a programot, igazi sváb táncélményben lehetett része a gyerekeknek. Bár a sörkóstolás ez esetben elmaradt, legnagyobb örömükre a program zárásaként virslivel és szörppel kínálták őket a napközis pedagógusok.

Köszönjük a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája 4. b osztályos tanulóinak és pedagógusainak, Benéné Mihalkó Valériának, Tüske Bernadettnek és Trepákné Kriskó Eszternek, hogy jelenlétükkel és bemutatójukkal emelték a délután színvonalát. A rendezvény táncházzal folytatódott, ahol tanulóink is megcsillogtathatták tehetségüket. Azoknak, akik nem szeretik a hangos zenét vagy szerettek volna kicsit megpihenni, lehetőségük volt az egyik tanteremben az ünneppel kapcsolatos színezőket színezni és német mondókákat tanulni.

A program ismét sikerrel zárult, a gyerekek nagyon élvezték a bemutatót és a táncházat.