Aktuális eseményeink

Hajtás Pajtás!

Intézményünk Utazótanári intézményegysége második alkalommal rendezte meg a Hajtás Pajtás sportversenyt, az integráltan nevelt sajátos nevelési igényű tanulók számára.

A játszani, sportolni szerető diákok a következő intézményekből érkeztek: KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiuma, KSZC Wattay Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Kiskunhalasi Kertvárosi Általános iskola, Izsáki Táncsis Mihály Általános Iskola és AMI, KT Bem József Általános Iskola, Kisszállási Sallai István Általános Iskola, II. János Pál Katolikus Általános Iskola Kecel, KEVI Petőfi Sándor Gimnázium.

A ragyogó időben mindenki kipróbálhatta magát, hogy mennyire ügyes tollasban, eszközhurcolásban, fagylalt szállításban, petangban, futásban, kötélhúzásban és még sok számos érdekes feladatban.

Az önfeledt gyermekarcok láttán, erre a napra ízelítőt kaptunk a közelgő nyárból, a játékból, a napsütésből, a nevetésből.

A sportverseny sikeres lebonyolításáért ezúton is köszönetet mondunk Kuti Zoltánnak és a felkészítő illetve kísérő pedagógusoknak!